Üdvözöljük a Gesztenye Zöldségfutár tisztitott.hu weboldalán!

Gesztenye zöldségfutár (tisztitott.hu) 2006-ban alapított cégünk Velencén található, fő tevékenységi köre a zöldség-gyümölcs nagykereskedés. Az általunk forgalmazott termékeket főként olyan magyar őstermelőktől vásároljuk, akik a biológiai védekezést helyezik előtérbe.
Egy-egy terméket ugyanattól a gazdától vásárolunk egész évben, így biztosítva folyamatosan a kiváló minőséget.

Zöldségfutár a Velencei-tó és Fejér megye területén működik, zöldségek, gyümölcsök, savanyúságok, babok, aszalt gyümölcsök, tisztított zöldségek házhoz szállításával foglalkozik.

Tisztított zöldségekre,  konyhakész-előkészített termékekre egyre nagyobb szükség van a jelenlegi piaci helyzetben. Üzemünkben 2017 márciusában megkezdtük a tisztított-konyhakész ( utótisztítást sem igénylő) termékek gyártását, ezzel teljes körű szolgáltatást biztosítva partnereink számára, sokféle darabolási és csomagolási formában.
“A termőföldtől a fazékig, tisztán, gyorsan, pontosan!”

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 2020.11.15-től

Gesztenye Zöldségfutár által szállított termékekkel kapcsolatba fontos tudni:

Gesztenye Zöldségfutár tisztított termék nem ugyanaz, mint a tisztított-konyhakész termék. A tisztított termékek többségét ugyanis felhasználás előtt még le kell mosni, ami a zöldség előkészítővel nem rendelkező cégek esetében nem megengedett. Fokozott figyelmet fordítunk a minőségre, hiszen a vákuum csomagból egyenesen a fazékba kerül a termék. Minden igényt igyekszünk kielégíteni, az egyedi kéréseket is elkészítjük. Csomagolási méreteinkkel is a vevői igényekhez alkalmazkodtunk, hiszen valamennyi termékünk a legkisebb mennyiségtől (1kg/csomagtól az  5kg/csomagig) rendelhető. Termékeinket aprított formában is előállítjuk (szelet, hasáb, kocka, julienne, cikk, reszelt), így a felhasználónak tényleg semmi dolga nincs, csak a fazékba tenni azokat.

Zöldség kiszállítás a HACCP-nek megfelelő, folyamatosan fertőtlenített gépkocsikkal történik. Rendelését leadhatja telefonon vagy e-mailen (e-mailen csak a szerződött partnerektől fogadjuk el)

A tisztitott.hu oldal ezért jött létre, hogy jobban megismerjenek bennünket a vásárlók.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett partnereink között üdvözölhetjük!

Facebook oldalunkon is elérhetők vagyunk: